Gyorskapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

QMW gyorskapu

Feltekeredő DITEC gyorskapu megoldások rendkívül intenzív igénybevételre.
Megbízható működésű és biztonságos gyorskapu szinte bármilyen egyedi méretben.
Gyorskapu rendszerek teljes körű kivitelezéssel.
Szerelés, karbantartás és szerviz országosan.

Az ipari gyorskapu leggyakoribb felhasználói az üzemek, raktárak, ipari létesítmények. Ahol fontos a légterek, vagy épületrészek elválasztása egy gyorsműködésű kapuval. Gondoljon bele abba, hogy egy lassabban működő kapu napi szinten, magas nyitási számnál mennyi várakozási időt emészt fel. Mennyi felesleges várakozás, mennyi felesleges állásidő. Ez jelentős többletköltséget jelent. Ha szeretné meggyorsítani vállalkozásában a logisztikát, az áruszállítást, egy gyorskapu segítséget nyújt ebben. Ha gyorsabb, dinamikusabb munkafolyamatokat akar, ha azt szeretné, hogy munkatársai és alkalmazottai hatékonyabban tudják végezni munkájukat, akkor az ipari gyorskapu alkalmazása ésszerű megoldás.

DITEC gyorskapu

Az ipari gyorskapu, ahogy a nevében is benne van igazán gyors működésű. Nyitási és zárási sebessége akár 2 méter is lehet másodpercenként. Így a korábban alkalmazott kapukkal elvesztegetett állásidő hasznosulhat a gyorskapu alkalmazásával. Az ipari gyorskapu a nagy igénybevétele lett tervezve. Nem jelent problémát a napi 1000 nyitás és zárás sem. Egy ilyen gyors működésű kapu esetében kiemelten fontos a felhasználóknak és cég vagyontárgyainak épsége is.

DITEC SECTOR gyorskapu a Fehrer Automotive-Rába Kft-nél Móron

Ezért minden DITEC gyorskapu biztonságos használatát biztonsági fotocella és rácsukódás elleni védelem garantálja. Ezek az eszközök kizárják a rácsukódásos baleseteket és káreseményeket. A DITEC gyorskapu helytakarékos felszerelése pedig egészen extrém helyszíneken is biztosítja az alkalmazhatóságot.

DITEC SMART ipari gyorskapu a soproni OBI áruházban

Manapság már fontos szempont a kaputechnika kiválasztásánál a külső megjelenés is. Cégünk által kínált DITEC gyorskapu rendszerek nagy színválasztékban áll az Ön rendelkezésére. Így ez a kaputechnika rendszer cégének arculatába is jól beilleszthető. A DITEC gyorskapuk alkatrészei alap esetben horganyzott, acélból készülnek. Vannak olyan körülmények, amikor magasabb higiéniai igényeknek kell megfelelni. A rozsdamentes kivitelben készült gyorskaput gyógyszeripari vállalatok és az élelmiszeripar is szívesen alkalmazza üzemegységeiben.

DITEC gyorskapu önjavító technológiával

Egy nagy forgalmú rakodási területnél előfordulhat, hogy a targonca vagy más szállító jármű nekimegy a gyorskapu ponyvájának. A legtöbb gyorsműködésű kapu esetében ilyenkor komoly kár keletkezik.

DITEC ipari gyorskapu önjvító technológiával

A DITEC gyorskapu rendszerek önjavító technológiája valódi megoldást nyújt erre a problémára. Az alkalmazott ipari zipzár technológiának köszönhetően nem kell, hogy megálljon a munka. Ilyenkor csak egyetlen gombnyomásra van szükség. A gyorskapu automatikusa visszafűzi önmagát, kijavítva a hibát, és a munka folyhat tovább.

A feltekeredő gyorskapu kezelésére többféle megoldás közül is választhat. Ha csak meghatározott számú személy használja a gyorskaput, akkor távirányító használata a legkényelmesebb. Ha nagy létszámú személy, sok alkalmazott, szállító használja és nagy a nyitás-csukás szám akkor húzókapcsolóval vagy induktív hurokkal is működtethető az ipari gyorskapu. Ha ellenőrizni kívánja a belépett személyeket, vagy csak kiválasztott emberek használhatják a gyorskaput, akkor beléptető rendszer kiépítése is lehetséges.

A feltekeredő gyorskapu gyors működésével energiát spórol meg Önnek. Működési gyorsaságával megakadályozza a külső légáramlat tartós behatását, és az épületben lévő hőfok megtartásában segít. A ponyva megvezető rendszer kialakítása kiváló légzárást biztosít. Így a gyorskapu a légszennyeződés bejutását is a minimálisra csökkenti. A gyors és halk működés, valamint a kiváló légzárás tisztább és kellemesebb hőmérsékletű munkakörnyezetet teremt. A DITEC gyorskapu ezzel is hozzájárul a termelékenység növeléséhez és a gazdaságos épületfenntartáshoz.

DITEC gyorskapu bármilyen környezetbe

Magyarországon a hőingadozás az évszaknak megfelelően igen széles sávban mozog. Előfordulhat télen akár a mínusz 20 fokos hőmérséklet a nyári hónapokban pedig, gyakori a 30 fok feletti kánikula. A DITEC gyorskapu rendszerek esetében ez nem probléma. Alkalmazhatók a legszélsőségesebb időjárási feltételek között. Kiválóan alkalmasak kültreret a beltértől elválasztó kapuként. Köszönhető ez a masszív kialakításnak és a ponyva megvezető rendszernek. Így a DITEC gyorskapu akár a 120 km/órás szél terhelésének is ellenáll.

Az ipari gyorskapu csendes működésű, gyors, igényes kivitelezésű, energiát spórol meg, jól bírja az időjárás viszontagságait, minőségi anyagokból készül ezért az intenzív igénybevételt is kitűnően bírja. A kiemelkedő technológiával gyártott DITEC gyorskapu optimális segítség vállalkozása részére.

DITEC SMART RESET ipari gyorskapu a Henkel körösladányi üzemében

Az Alarm & Automatic System Kft helyszíni felméréssel és szaktanácsadással segíti Önt a megfelelő kaputechnika megoldás kiválasztásában. Igényes és szakszerűen kivitelezett kapuink már több száz hazai cég munkáját tették könnyebbé. Legyen Ön is az ügyfelünk! Hívja a gyorskapu specialistákat!

Hozzászólások lezárva.