Ipari kapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

QMW ipari kapu

Szekcionált ECOTOR és DITEC ipari kapu rendszerek kimagasló hőszigeteléssel, szakemberektől.
Minőségi ipari kapu 200 színben és bármilyen egyedi méretben.
Ipari kapu szerelés, karbantartás és szerviz országosan.

Raktárak, logisztikai központok, üzemek és kereskedelmi létesítmények gyakori és nagyméretű nyílászárója a szekcionált ipari kapu. Első ránézésre sokban hasonlít a lakossági garázskapura. Azonban ez a kaputechnika megoldás nem egyszerűen csak egy nagy garázskapu. Jóval erősebb alkatrészekből készül és ügy megtervezve, hogy alkalmas legyen kimondottan nagyméretű nyílások lezárására. Egy minőségi ipari kapu ezen kívül intenzív használatnak is ki van téve. Míg egy átlagos garázskapu csak napi néhány alkalommal nyitják, addig az ipari kapu napi több száz alkalommal is nyílik, és záródik. És ezek csak a legszembetűnőbb elvárások. Mivel hosszú távú befektetésről van szó, rendkívül körültekintően kell eljárni a megfelelő ipari kapu kiválasztásakor.

Mik is a legfontosabb tulajdonságok, amivel egy ipari kapu kell, hogy rendelkezzen?

Megbízható és stabil működés – Cégünk által kínált svéd DITEC és a hazai gyártású ECOTOR már régóta ismert és jól bevált ipari kapu márkák. Mindkettő évtizedes tapasztalt és számos hazai, valamint nemzetközi referenciával bír. Ezek a jól átgondolt és precízen megtervezett rendszerek. Masszív kialakításuknak köszönhetően évtizedekre megoldják minden ilyen irányú problémáját. Megbízható és stabil működésükkel ezek a minőségi ipari kapuk nagymértékben segítik vállalkozásának mindennapjait.

Szekcionált ipari kapu

Széleskörű alkalmazhatóság – Univerzális kialakításának köszönhetően a DITEC és az ECOTOR ipari kapu szinte mindenhol alkalmazható, ahol nagyméretű nyílást kell lezárni egy megbízható működésű kapuval. Legyen az egy kisebb raktár, logisztikai központ, vagy egy nagy forgalmú teremgarázs. Lehet a nyílás alakja vagy mérete szinte bármilyen extrém. Biztos lehet benne, hogy tudunk rá megfelelő ipari kapu megoldást. A DITEC és az ECOTOR ipari kapu rendszerek minden körülmények között megállják a helyüket.

Szekcionált ipari kapu logisztikai központokhoz és raktárbázisokhoz is

Biztonságos használat – A DITEC és ECOTOR ipari kapu kialakításának köszönhetően számos olyan kiegészítőt tartalmaz alapáron, ami garantálja a biztonságos használatot. Sajnos semmi sem tart örökké. Így az ipari kapu alkatrészei is elhasználódnak vagy elkopnak előbb-utóbb. A rugótörés biztosító a torziós rugó törése esetén megakadályozza az ipari kapu lezuhanását. A zuhanás gátló pedig kábelszakadás esetén teszi ugyan ezt. A szekciók kialakítása ujjbecsípődés ellen védett, és az oldalról zárt függőleges sínvezetés, az oldalsó benyúlást is kizárja. A motoros mozgatású szekcionált ipari kapu esetében biztonsági fotocella véd a rácsukódásos balesetek ellen.

A hőszigetelt ipari kapu csökkenti az energia költségeket

Kiváló hőszigetelés és alacsony fenntartási költség – Az emelkedő energiaárak mellett nem mellékes, hogy az ipari kapu milyen hőszigeteléssel rendelkezik. A DITEC és az ECOTOR ipari kapu panelek 40mm vastag poliuretánnal vannak kitöltve. Így a szekciók kimagasló hőszigeteléssel rendelkeznek. Akár csak, egy vastagabb téglafal. Így az ipari kapu jelentősen csökkentheti a fűtés költségeit. És takarékoskodni nem csak a fűtéssel fog. Az ECOTOR és a DITEC ipari kapu minden alkatrésze úgy lett megtervezve, hogy Önnek csak nagyon ritkán kelljen szerelőinkkel találkoznia. Az évi két karbantartáson kívül más tennivaló gyakorlatilag nincs. A karbantartás nem jelentős összeg, és így az ipari kapu fenntartási költsége rendkívül alacsony.

Egyszerű kezelhetőség – Sokan gondolnák elsőre, hogy egy ipari kapu használata bonyolult. Szerencsére ez nem így van. Az ECOTOR és DITEC ipari kapu jól átgondolt konstrukció. Akár a kézi mozgatású, akár a motoros mozgatású verziót is választja, a használattal nem lesz problémája.

Hasznos kiegészítők – A mérnökök számos kiegészítőt terveztek az ECOTOR és a DITEC ipari kapu rendszerekhez. Többféle sínvezetés, hogy az épület kialakítása ne okozzon problémát. Hőszigetelt ablakok többféle méretben és kialakítással, hogy napfényes munkahely jöjjön létre. Autószervizek esetében ez különösen praktikus, és még a villanyszámlával is spórolhat. Szellőzőrács teremgarázsokhoz. Így a szellőztető rendszer kiépítése is kevesebbe kerül. Átjáró és mellékajtó, ha nincs szükség az ipari kapu felnyitására.

Esztétikus megjelenés – A fent felsorolt tulajdonságok a mindennapokban teszik az ECOTOR és a DITEC ipari kapu rendszereket vállalkozásának praktikus és hasznos részévé. Ám a külsőről sem feledkezhetünk meg. Nem mindegy, hogy milyen benyomást kelt vállalkozása, az Önhöz érkezőkben. Ezért az ipari kapu bármilyen egyedi színben és fadekor kivitelben is készülhet. Így harmonikusan illeszkedik az épülethez, szebbé téve vállalkozását.

Látogasson el hozzánk és tekintse meg minőségi ipari kapu megoldásainkat. Az Alarm & Automatic System Kft tapasztalt munkatársai szakmai tanácsokkal és helyszíni felméréssel állnak a rendelkezésére. A precíz és igényes kivitelezésen túl karbantartás és szervizelés estén is számíthat ránk.

Hozzászólások lezárva.