Garázskapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Szekcionált garázskapu

Kiváló hőszigetelésű HÖRMANN, ECOTOR és DITEC szekcionált garázskapu a hosszú távra tervezőknek. Minőségi motoros garázskapu távirányítással. Garázskapu szerelés, karbantartás és szerviz.

Mindenki szeretné azt a kényelmet érezni a mindennapjaiban, amit a garázskapu tud nyújtani nekünk. Egy fáradt munkanap után hazaérkezvén nem problémákkal szeretne foglalkozni, nehezen nyíló garázskapu nyitásával birkózni, hanem megérdemelt pihenését tölteni. Gondoljon bele abba a kényelmes helyzetbe, amikor csak egy gombot kell megnyomnia és az automata garázskapu már ki is nyílt és Ön erőfeszítés nélkül hajthat be garázsába.

Szekcionált garázskapu

Nem kell többet társával vitatkoznia arról, hogy ma ki nyissa ki a garázskaput, kinek kell kiszállnia a kényelmes autóból, kulcsokat keresgélnie, áznia, fáznia nap, mint nap. Nem beszélve arról, hogy nem szívesen hagyja senki a mai világban őrizetlenül, járó motorral autóját, illetve a gyerekeit a hátsó ülésen bekötve felügyeletlenül. A mai világban, amikor a bűnözés ilyen mértékben fokozódik nem tanácsos ilyen támadási felületet hagyni senkinek. Az automata garázskapu megszűnteti ezeket a veszélyeket.

Billenő helyett szekcionált garázskapu

Alapvetően kétféle működési elven működik egy automata garázskapu. A billenő és a szekcionált. A billenő garázskapu mára már elavult konstrukció. A szekcionált garázskapu esetében az autójával akár közvetlenül a kapu elé is parkolhat. Ez a konstrukció, működése közben nem vesz el teret a garázs előtti és mögötti térből úgy, mint a régi billenő típusok.

Korszerűtlen billenő helyett, hőszigetelt szekcionált garázskapu, szélesbordás mintázattal

A garázskapuval szembeni elvárás, hogy masszív, erős legyen. A betörőket elrettentse a felfeszítésnek, betörésnek a gondolatától is. Ezért az általunk ajánlott HÖRMANN, ECOTOR és DITEC garázskapuk masszív felépítésével maximálisan megfelel ennek az elvárásnak. Így autója és egyéb, a garázsban tárolt értéki biztonságban vannak.

Automata garázskapu távirányítással

Fontos szempont, hogy a szekcionált garázskapu szebbé tegye otthonunkat. Színválasztás szempontjából 200 különböző szín közül válogathat. Közel húszféle kazettás és vízszintesen bordázott panel között nálunk biztosan megtalálja az ízlésének megfelelőt. Harmincféle fadekor kivitel teszi lehetővé, hogy egyedivé varázsolja otthonát, a természet igazi szépségével. A szekcionált garázskapu rendelhető többféle üvegezettséggel. Ha hobbyhelyiségnek is használjuk a garázsunkat praktikus, ha természetes fény is jut a helyiségbe és a pénztárcát is kíméli.

DITEC szekcionált garázskapu beépített átjáró ajtóval

A garázskapuba építhető személyi bejárat szintén praktikus megoldás. Így kisebb tárgyak, kerti eszközök mozgatásánál nincs szükség az egész garázskapu nyitására. A beépített ajtó tartozéka a zár, a kilincs és a hidraulikus ajtóbehúzó is. Így nem fordulhat elő, hogy az átjáró ajtó nyitva marad. A garázskapuba szerelt ajtónak alacsony a küszöbkialakítása, könnyű áthaladást biztosít. Biciklit, kerti grillt stb. könnyedén tudunk mozgatni és a megbotlás kockázata is minimális. Egy közkedvelt megoldás a házi kedvencek gazdijainak a lengőajtó. Így a kutya vagy a cica bármikor bemehet melegedni vagy éppen hűsölni a garázsba, anélkül, hogy a szekcionált garázskapu fel lett volna nyitva.

Biztonságos garázskapu

A HÖRMANN, az ECOTOR és a DITEC garázskapuk kialakításánál nagy hangsúlyt helyeztek a személyi biztonság megóvására. A régi típusú kapukkal szemben egy modern szekcionált garázskapu alapfelszereltsége az oldalsó benyúlás elleni védelem és az ujj becsípődés lehetősége is ki van zárva. Alaptartozék a garázskapu rugótörés elleni védelme. Ehhez kiegészítésként rendelhető a lezuhanás elleni védelem beszerelése is. A biztonsági fotocella gondoskodik arról, hogy a szekcionált garázskapu véletlenül se tudjon autójára csukódni. A falra szerelt fotocella érzékeli az akadályt és a garázskapu automatikusan visszanyit. A horganyzott acélból készült alkatrészeknek és a profi kivitelezés mellett a kiváló felületvédelemnek köszönhetően a szekcionált garázskapu rendkívül ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. A 10 év felületvédelmi garancia erre a legjobb tanúsítvány.

DITEC szekcionált garázskapu bármilyen alakú nyíláshoz

A szekcionált garázskapu felszerelése nem helyigényes. Meglepően kisméretű garázsokhoz is felszerelhető. A szekcionált garázskapu nyílásának formája lehet szinte bármilyen. Lehet akár lekerekített, szögletes vagy ívelt formájú is. HÖRMANN, ECOTOR és DITEC garázskapu esetében ez nem probléma. Működés közben a plafon alá siklik, így nem szűkíti a nyílás méretét. A szekcionált garázskapu ez által helyet spórol Önnek így a beparkolást is megkönnyíti.

Hörmann szekcionált garázskapu sima felülettel

Igen sok pénzt spórolhat meg azzal, hogy ha hőszigetelt garázskapu mellett dönt. A kiváló hőszigetelés által nem szökik a télen a fűtési, nyáron a hűtési energia az épületből. Ez főleg akkor lényeges, ha a garázs a lakóházzal egy épületben van.

A szekcionált garázskapu a mindennapi életben számos funkciót ellát. Megkönnyíti az életét azzal, hogy egy egyszerű gombnyomásra működik, védi autóját és értékeit, kiváló hőszigetelésével energiát spórol Önnek, elegáns megjelenésével szebbé teszi otthonát. Jöjjön el bátran bemutatótermünkbe és tekintse meg azt a széles szekcionált garázskapu választékot, amit nyújtani tudunk. Bemutatótermünkben amellett, hogy működés közben is megtekintheti termékeinket, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink értékes segítséget tudnak nyújtani Önnek a legjobb garázskapu kiválasztásánál. Az Alarm & System Kft szakképzett szerelői igényes kivitelezéssel végzik munkájukat, hogy Ön az általunk felszerelt garázskapuban csak örömét lelje.

Hozzászólások lezárva.