Kapunyitó

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

QMW kapunyitó

Minőségi DITEC kapunyitó technika a QMW portálon. Svéd minőségű kapunyitó 5 év garanciával.
Megbízható működésű kapunyitó toló, szárnyas és szekcionált kapukra.
Helyszíni felmérés, szaktanácsadás, teljes körű kivitelezés.

Ön is szeretné végre feledni azokat a hátrányokat, amivel a kézzel nyitható kapu nap mint nap szembesíti Önt? Elege van a kulcsok keresgéléséből, hogy gyakran bőrig ázik? Hogy a szél az autója oldalának csaphatja a kapuszárnyakat? Késett már el elveszett kulcsok és nehezen kezelhető kapu miatt? A legjobb helyen jár! Kapunyitó automatika felszerelésével egyszerűbbé, kényelmesebbé és elegánsabbá tesszük életét. Elfelejtheti az állandó ki és beszállást az autóba. Nem fog többé sérülni autója sem a kilengő kapuszárnyak miatt. Nem kell a kapukulcsot keresgélni, és nem ázik bőrig a kapunyitás közben a legnagyobb esőben sem. Ha ilyen apróságoknak tűnő dolgok keserítették már meg az életét, akkor ennek most vége szakad. Cégünk által felszerelt minőségi kapunyitó leveszi válláról ezeket az eddig mindennapos bosszúságokat. Mostantól csak egy könnyed gombnyomás a távirányítón és a kapunyitó automatika máris nyitja kapuját.

QMW - minőségi kapunyitó megoldások

Lehet Önnek bármilyen kapuja. Mi tudjuk a megfelelő kapunyitó megoldást. Élvezze Ön is a kapunyitó által biztosított kényelemet és eleganciát. Tudjuk jól, hogy számos márka és típus verseng a vevőkért. Azt is tudjuk, hogy sokan keresik az olcsó termékeket. Mi viszont nem szeretnénk Önhöz sem járni hetente kapunyitót javítgatni. Éppen ezért az olcsó helyett minőségi kapunyitó megoldást nyújtunk, de még megfizethető áron. A svéd DITEC kapunyitó automatikák az elegancia és a megbízható működés mintapéldái. Nem véletlen, hogy minden lakossági DITEC kapunyitó automatikára 5 év teljes körű garancia vonatkozik.

Széles kapunyitó kínálat

A DITEC széles kapunyitó kínálat mindenféle kapura optimális megoldást nyújt. Minőségi berendezéseik elszerelhetők garázskapukra, ipari kapukra, egy- és kétszárnyú kapukra, valamint tolókapukra egyaránt. Minden DITEC kapunyitó rendelkezik akadályérzékelő funkcióval, mely kiegészíthető fotocellás védelemmel is. Így a rácsukódásos balesetek elkerülhetők. A DITEC saját fejlesztésű, ugrókódos rádió rendszere nagy biztonságot jelent Önnek, mivel rádió kódja nem másolható le. Így az Ön távirányítója nélkül a kapunyitó nem indul el. A DITEC intelligens vezérlő elektronikái széleskörű alkalmazhatóságot biztosítanak. A DITEC kapunyitók vezérelhetők távirányítással, mobil telefonról, de még beléptető rendszer által is.

DITEC GLOBE kapunyitó billenő és szekcionált garázskapukra

Közkedvelt GLOBE kapunyitó alkalmazható a billenő és szekcionált garázskapuk esetében. Az automatika nagy teherbírásra lett kifejlesztve így kiválóan alkalmazható magas nyitásszám esetében például társasházak kapuinak automatizálásakor. A GLOBE kapunyitó a nyitás és zárás pontján lágyan indul, illetve záródik. Kímélve a garázskapu mechanikáját. Működése rendkívül csendes, így akár hálószoba alatti garázsban is alkalmazható.

DITEC CROSS kapunyitó család alsósines és lebegősines tolókapukra

A CROSS kapunyitó család többféle tolókapura való motort kínál. 450kg-tól egészen 800kg-ig. Ipari kapuk esetében 3000kg-ig. Fő előnye, hogy erős és strapabíró szerkezetével alkalmas arra, hogy nagy nyitásszám esetén is sokáig működőképes legyen. Ezért alkalmas arra, hogy társasházak fokozott terhelését is kiválóan kielégítse a CROSS kapunyitó. A tolókapu mérete akár 20 méter is lehet.

DITEC OBBI a legnépszerűbb szárnyas kapunyitó kétszárnyú kapukra

Az OBBI kapunyitó kétszárnyú kapuk nyitására alkalmas. Elegáns megjelenésével, letisztult formáival kapujának dísze lesz. Nem véletlen, hogy az OBBI kapunyitó a DITEC legnépszerűbb automatikája. Maximum két méteres és százötven kilogrammos kapuknál alkalmazható, így a legtöbb kapu esetében ideális megoldás. Az OBBI kapunyitó csendes működése és lágy záródása is a kiváló konstrukciót dicséri.

A LUXO kapunyitó nagy igénybevételre és nagy kapuszárnyakra lett tervezve. is kiválóan alkalmas. Egy és kétszárnyú kapukon is alkalmazható. Ez az automatika családi és társasházak valamint ipari és kereskedelmi létesítmények kapuinak mozgatására egyaránt alkalmas. A LUXO kapunyitó nagy teljesítményű automatika. Akár 500 kg súlyú vagy 5 méteres kapukat is könnyedén mozgat. A LUXO kapunyitó automatika masszív felépítésével, de ennek ellenére elegáns megjelenésével kapuját kiemeli az átlagos kapuk közül.

A FACIL kapunyitó olyan szárnyas kapuk tervezték, ahol vastag kapuoszlop készült. A hagyományos karos kapumozgató motorok ilyen esetekben nem szerelhetők fel. Viszont a FACIL kapunyitó csuklókaros kialakítása pont az ilyen kapuk esetében nyújt megoldást. Egységes, kompakt kialakításával szebbé teszi kapuját, és tökéletes kényelmet nyújt.

Ha még mindig kétségei vannak, hívja az Alarm & Automatic System Kft szakképzett munkatársait. A helyszíni felmérés és szaktanácsadás keretében Ön is meggyőződhet a valódi minőségről. Látogasson el bemutatótermünkbe is, ahol működés közbe tekintheti meg kapunyitó berendezéseinket.

Hozzászólások lezárva.