Klíma

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Fisher klíma

Fisher klíma technika az egészséges és tiszta levegőért.
Energiatakarékos, inverteres klíma berendezések 6 év garanciával. Minőségi klíma rendszerek teljes körű kivitelezése. Szerelés, karbantartás és szerviz szakemberektől.

Hiába tartozik Magyarország a mérsékelt égövhöz a nyarak bizony egyre melegebbek. Van, hogy hetekig nem csökken a kánikula, és már az éjszaka sem nyújt felfrissülést. A napközben felmelegedett falak ilyenkor adják le az elnyelt meleget. Ilyenkor úgy érezzük, hogy szinte izzik a levegő, és már reggelre sem tudjuk magunkat kipihenni. Ez pedig az egész napunkra rányomja bélyegét. Egyre nehezebben megy munka, egyre veszélyesebb az autóvezetés és még a családunkkal is türelmetlenebbek vagyunk. Nem vágyunk másra, csak egy kis hűvösre. Erre a legjobb megoldás nem a ventilátor, hanem a klíma berendezés.

Klíma nélkül

Sokféle klíma márka és típus kapható. Főleg nyáron, amikor is boldog-boldogtalan, és minden nagyáruház klímát árul, egy kis pénzkereset reményében, de gyakran a megfelelő szakértelem megléte nélkül. A melegtől szenvedő vásárlók pedig mindent megvesznek, főleg ha olcsó. Az olcsó klímával pedig csak egy baj van. Az, hogy drága. Bár a megvételkor kevesebb pénzbe kerül a klíma, később a villanyszámlával a többszörösét kell kifizetnie a vásárlónak. Miért? Mert az olcsó klíma elavult, korszerűtlen technológiát alkalmaz, ezért nagyon sok áramot fogyaszt. Egy korszerű inverteres klíma berendezés a megvásárlásakor valamivel többe kerül. Viszont a lényegesen alacsonyabb áramfogyasztása miatt akár egy-két nyár alatt is, behozhatja az árát, Az áramfogyasztása akár 40-50%-al kevesebb, mint egy olcsó klíma berendezésnek.

Az inverteres klíma energiát takarít meg

És ez még semmi. Az inverteres klímák nagyságrendekkel halkabb működésűek, az un. ON-OFF rendszerű korszerűtlen berendezéseknél. Cégünk által kínált Fisher klíma berendezések a korszerű inverteres technológiával rendelkeznek. Optimális megoldást nyújtanak a legelviselhetetlenebb melegben is. Akár otthonában, akár irodájában vagy üzletében szeretné kellemesebbé tenni a levegőt, a Fisher klíma rendszerekkel, garantáltan jól jár. A korszerű inveretres klíma rendszereket a téli időszakban fűtésre is használhatja, meglepően jó hatékonysággal.

Fisher inverteres klíma tiszta és egészséges levegő

A Fisher klímák új generációja az energiatakarékos és halk működés mellett a levegőt is tisztítja. Kiszűri a szálló por, pollen és baktérium jelentős részét, aminek jótékony hatásait nap, mint nap érzékelhetjük. Ez különösen nagy segítség az allergiában szenvedőknek. Az inverteres Fisher klíma egészséges és tiszta levegőt teremt.

Fisher inverteres klíma full extra, alap áron

A kánikulai napok olyan plusz megterhelést rónak a szervezetünkre, ami sokaknak a kialvatlansággal, munkaképesség és koncentráció csökkenésével jár. Fisher inverteres klíma beszerelésével meg fogja tapasztalni azt a minőségi pihenést és felfrissülést, amire a kánikulába már régóta vágyott. A Fisher klíma nem csak hűs és tiszta levegőt nyújt önnek, de esztétikus megjelenésével a lakásának is stílusos dísze lesz. Ráadásul a Fisher klíma működése rendkívül halk. Így nem zavarja a pihenésben és a legnagyobb nyári kánikulában is kipihenten ébred, minden reggel.

Fisher klíma egészséges és tiszta levegő

Egy klíma berendezés több száz köbméter levegőt mozgat meg óránkét. A levegőben szálló por, pollenek és mikrobák belélegezve légzőszervi betegeknél asztmatikus illetve allergiás reakciót vált ki. A Fisher klíma berendezésében többféle légtisztító rendszer van. Az ionizátor által kibocsátott ionok a baktériumokat és egyéb mikrobákat pusztítja. Ráadásul a negatív ionok jótékony hatással vannak az idegrendszerre, a vérkeringésre és az immunrendszerre is. A Fisher klíma silver szűrője a baktériumok sejtszerkezetét roncsolja. A katalitikus szűrő pedig csökkenti a kellemetlen szagokat. Minden Fisher klíma hőcserélője golden fin bevonattal készül. Ez a bevonat megakadályozza a gombág és a penész megtelepedését, ráadásul még a korrózióval szemben is ellenállóbbá teszi a klímát.

Fisher inverteres klíma 6 év garanciával

A korszerű, energiatakarékos és egészséges levegőt biztosító inverteres klíma technika ma már a megfizethető árkategóriába tartozik. Sőt, az alacsony áramfogyasztása miatt, valójában olcsóbb is, mit egy korszerűtlen klíma berendezés. Látogasson el bemutatótermünkbe, és győződjön meg Ön is a minőségről. Munkatársaink szaktanácsadással és helyszíni felméréssel segítik az Ön igényeinek legjobban megfelelő klíma kiválasztásában. Szakképzett szerelőink igényes gyors és kivitelezéssel végzik munkájukat, hogy Önnek ezzel semmi dolga ne legyen. Csak élvezze a hűs és tiszta levegőt, a Fisher klíma technika előnyeit. Full extra alap áron.

Hozzászólások lezárva.