Redőnykapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

QMW redőnykapu

Professzionális redőnykapu technika eredeti német minőségben. TECKENTRUP redőnykapu ipari és kereskedelmi létesítményekbe intenzív igénybevételre.
Megbízható működés és biztonságos használat 2 év garanciával.
Strapabíró redőnykapu szakemberektől. Szerelés, karbantartás és szerviz.

Az ipari kaputechnika számos megoldást kínál a raktárak, teremgarázsok, autószervizek bejáratainak lezárására. A szekcionált ipari kapu a legismertebb és leginkább elterjed megoldás. Előfordulnak azonban olyan épületkialakítások, ahol a szekcionált ipari kapu nem szerelhető fel. Nincs elegendő hely a sínvezetésnek. A hagyományos ipari kapu helyett, ilyen helyzetekben nyújt megoldást a feltekeredő redőnykapu. Mindannyian láttunk már redőnyt. Az ipari redőnykapu is hasonló elven működik. Csak minden alkatrésze sokkal nagyobb, sokkal masszívabb.

QMW redőnykapu portál

Az Alarm & Automatic System Kft a németországi TECKENTRUP redőnykapu rendszerek hazai forgalmazója. A TECKENTRUP nem egy hétköznapi redőnykapu. Több évtizedes kaputechnika tapasztalattal Európa szerte ismert, és elismert márka. Garázskapu, redőnykapu és ipari kapu rendszereik a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik. Ipari kaputechnika rendszereik fokozott igénybevételre és nagy nyitásszára lettek tervezve. Így a kiváló alapanyagoknak és a precíz német gyártástechnológiának köszönhetően a TECKENTRUP redőnykapu szinte bármilyen környezetben alkalmazható

Elegáns és megbízható működésű redőnykapu

A cégünk által kínált TECKENTRUP redőnykapu alkalmazható kültéren és beltéren egyaránt. Így akár az épület homlokzatára is felszerelhető. A gazdag színválasztéknak és az elegáns megjelenésnek köszönhetően könnyedén illeszthető bele bármilyen céges arculatba.

Külső szerelésű ipari redőnykapu esővédő burkolattal

Az ipari redőnykapu bármilyen egyedi méretben rendelhető. egészen nagy méretekben is megrendelhető. Nem jelent problémát a 11 méter széles vagy 8 méter magas nyílás lezárására is. A TECKENTRUP redőnykapu kiválóan alkalmazható üzletek kirakatának védelmére is. Szerelhető külső esővédő burkolattal, de megbújhat akár az álmennyezet alatt is.

Hőszigetelt Teckentrup redőnykapu szinte bármilyen egyedi méretben

A redőnykapu kiválóan alkalmazható még teremgarázsok, autómosók, szervizek, ipari és kereskedelmi létesítmények bejáratain. A polyurertánnal kitöltött lamellák biztosítják a kapu kiváló hőszigetelését. Így a téli fűtés költségei is jelentősen csökkenthetők. A redőnykapu lamellái tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így tökéletes légzárást biztosítanak. Feltekeredés közben igen kis helyen elférnek és ezáltal a beépítési helyigény is a kisebbre redukálódik. A megfelelően felszerelt redőnykapu működés közben meglepően csendes. A lezáró profilba szerelt időjárásálló légzáró tömítés megakadályozza a legkisebb légáramlást is.

Biztonságos és sokoldalú redőnykapu

A TECKENTRUP redőnykapu esetében alapfelszereltség a zuhanás gátló. Ez a biztonsági eszköz kimagasló védelmet nyújt a felhasználóknak. A biztonságos használatot szolgálja még a biztonsági fotocella és az él védelem is. Ha a redőnykapu záródása közben akadályt érzékel, abban az esetben automatikusa visszanyit. Így nem történhetnek rácsukódásos balesetek. Áramkimaradás esetén sincs probléma, mert a láncos csörlő és tekerőrúd segítségével a redőnykapu kézzel is nyithatóvá válik.

A TECKENTRUP redőnykapu esetében Ön válogathat a különböző felületű és formájú lamellák között. A sokféle színválaszték is lehetőséget ad arra, hogy megtalálja a vállalkozásának profiljába illő és ízlésének megfelelő redőnykaput. Sok energiát takaríthat meg azzal a lehetőséggel, hogy a redőnykapu profiljába polikarbonát ablaksort választ. Ez a megoldás a villanyszámlán is érezhetővé válik. Az ablaksor természetes fényt enged be a helyiségbe, csarnokba és a jó kilátást is biztosítja. Az ablakok szigeteltek és a beáradó napfény kellemesebb munkakörnyezetet teremt.

A TECKENTRUP redőnykapu nyitási sebessége 150-200mm másodpercenként, a kapu méretétől fűggően. Ha ennél gyorsabb nyitásra van szüksége, arra is van megoldás. A TECKENTRUP Termo Teck Speed redőnykapu akár 600mm-es sebességgel is nyílik másodpercenként. Ez a sebesség jelentősen gyorsítja az áruszállítást, a ki és behajtást. Így radikálisa csökken a felesleges légáramlás, és ezáltal a fűtés költségei is.

A munka hevében előfordulhat, hogy egy rakodógép véletlenül a kapunak ütközik. A rendkívül rugalmas lamelláknak köszönhetően a TECKENTRUP redőnykapu igen nagy erőbehatást is törés nélkül visel el. Megfelelő karbantartással szinte soha sem hibásodik meg.

Ha önnek hosszú távú és megbízható megoldásra van szüksége, válassza a cégünk által kínált TECKENTRUP redőnykapu rendszereket, melyek már sok éve a hazai vállalkozásoknál is bizonyítottak. A minőség mindig megtérülő beruházás. Hívja munkatársainkat! Helyszíni felméréssel és szaktanácsadással állunk rendelkezésére. Magasan képzett szerelőink igényes kivitelezéssel és szakszerű karbantartással biztosítják, hogy a redőnykapu miatt Önnél soha se álljon le a munka.

Hozzászólások lezárva.