Sorompó

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

DITEC sorompó

Elegáns és strapabíró DITEC sorompó a járműforgalom megbízható irányításához.
Svéd minőség 2 év garanciával. Professzionális sorompó technika, parkoló rendszerekhez is.

Szaktanácsadás, telepítés, karbantartás és sorompó szerviz.

A sorompó szó hallatán legtöbbünknek elsőre egy vasúti átjáró jut az eszünkbe, pedig nem az a leggyakoribb alkalmazása. Többnyire olyan helyeken alkalmazzák, ahol a gépjármű forgalom szabályozása, korlátozása, irányítása szükséges, vagy a forgalomnak egy meghatározott rend szerint kell történnie. A sorompó pont erre lett tervezve. Nagy előnye a kapukkal szemben, hogy a 20-30 másodperces nyitás és zárás mindössze 2-3 másodpercre rövidül. Így a sorompók által biztosított bejáratokon az áthaladás gyors és zökkenőmentes.

Sorompó

Leggyakrabban cégek, telephelyek, közintézmények és parkolók bejáratainál találkozhatunk sorompó rendszerekkel. A bejáratoknál megállásra késztetik a gépjárműveket. A behajtási jogosultság megállapítását követően a sorompó kar felnyitható, és a gépjárművel be lehet hajtani. Számos sorompó márka verseng a megrendelőkért. Cégünk többféle márkát és típust kipróbált, végül a megbízhatóság, a stabil működés és a kiváló szerviz háttér miatt a DITEC mellett döntöttünk.

DITEC sorompók

A svéd DITEC Európa legnagyobb automata bejáratokat gyártó cége, mely közel 40 év tapasztalatával, abszolút az élvonalat képviseli. Automata sorompó rendszerei már több mint 20 éve üzemelnek Magyarországon, bizonyítva a minőséget és a megbízhatóságot. Számos jól ismert cég döntött a DITEC sorompók mellet: RTL Klub, Zwack Unicum. Magyar Légimentők, Hungexpo, Fővárosi Vízművek, Hotel Atlantis, Panny Market, Hungaroring, Béres Gyógyszergyár, Budapesti Szabadkikötő, és még sokan mások. Nem véletlen. Hiszen a DITEC sorompó rendszerek széleskörűen alkalmazhatók, szinte bármilyen környezetben és igénybevétel esetén. A többféle DITEC sorompó mindig lehetővé teszi a legjobb választást, felhasználói igények és a környezeti körülményeknek megfelelően.

DITEC sorompók és kártyás beléptető rendszer a Hungexpo Zrt-nél

Széleskörű sorompó alkalmazások

Az Alarm & Automatic System Kft által kínált DITEC sorompók többféle módon is működtethetők. Lehet vezérlő eszköz nyomógomb, távirányító, mobiltelefon, beléptető vagy akár fizető parkoló rendszer is. Ezek által egy DITEC sorompó valódi megoldást nyújt, minden gépjármű forgalommal kapcsolatos problémára. A beléptető rendszerrel vezérelt sorompó rendszereket elsősorban lakóparkok, cégek és telephelyek esetén alkalmazzák. Így a sorompóval lezárt területre csak az érvényes beléptető kártyával rendelkezők hajthatnak be. Ez az alkalmazás emberi felügyelet nélkül, teljesen önállóan működtethető.

DITEC sorompó és kártyás beléptető rendszer a Kapuvári kórház bejáratánál

Nagyáruházakban, szállodákban és közintézményekben is gyakran találkozhatunk sorompós parkoló rendszer kialakításával. Itt két fő funkció van. Egyrészt a sorompó korlátozza a gépjárművek behajtását. A fizetős parkoló rendszer szabályozza, irányítja a gépjármű forgalmat, miközben bevételt termel az üzemeltetőnek. Az a kialakítás működtethető emberi felügyelttel és anélkül egyaránt.

Sorompó és parkoló rendszer a Hotel Intercontinental garázsában

A cégünk által kínált sorompó megoldások minden igényt kielégítenek. Lehet csak egy kisebb cég bejárata, ahol csak napi néhány alkalommal történik nyitás. Vagy lehet egy nagy forgalmú parkoló, ahol napi 1000 nyitás és zárás is történik. Lehet, hogy csak egy kisebb kaput kell lezárni, egy alig 2 méteres karra, de az is lehet, hogy egy 15 méter széles bejáratnál kell megoldani a gépjármű forgalom korlátozását, szabályozását és irányítását. A DITEC minden felhasználói igényre kínál megfelelő sorompó megoldást.

DITEC sorompó és kártyás beléptető rendszer a Magyar Légimentők Budaörsi bázisán

Cégünk számos kiegészítővel teszi a könnyűvé, egyszerűvé és biztonságossá a sorompó használatát. Minden DITEC sorompó alap tartozéka a biztonsági fotocella. Ezáltal elkerülhetők a rácsukódásos balesetek. A fix és a lengő kartámasz hosszú kar esetén hasznos, a szakáll padig a kar alatti átbújást akadályozza meg. A sorompó karra szerelt lámpasor éjszaka és rossz látási viszonyok esetében teszi jól láthatóvá a kart. A villogó lámpa padig a sorompó kar mozgására figyelmezteti a közelben tartózkodókat.

DITEC sorompó egészen nagy lezárásokhoz is

Ha még ennél is többet szeretne megtudni a korszerű sorompó rendszerekről, jöjjön el hozzánk és munkatársainktól minden kérdésére, választ kap.

Hozzászólások lezárva.