Rács technika

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

QMW rács technika

Valódi biztonságot nyújtó rács technika a QMW portálon. Esztétikus megjelenésű és masszív biztonsági rács, kézi és motoros működtetéssel. Minőségi rács technika MABISZ minősítéssel.
Szaktanácsadás, helyszíni felmérés és kivitelezés.

Értékeink védelme természetes vágyunk. Vágyunk arra, hogy amit évek kemény munkájával felépítettünk biztonságba tudjuk, hogy úgy tudjuk élni a mindennapjainkat, hogy ne kelljen folyton azon rágódnunk, hogy mikor következik be valamilyen kártétel, betörés, rongálás vagyontárgyainkban, ingatlanainkban. Sajnos a mai gazdasági helyzetben sok ember nem találva más kiutat anyagi problémájára, mint hogy betörésre szánja el magát. És még nem beszéltünk az egyre gyakrabban fellépő vandál támadásokról. Gondoljon bele, hogy milyen borzasztó érzés lenne ilyen értelmetlen módon elveszítenie vagyonát, vagyonának, árukészletének egy részét. Nem beszélve az ingatlanát ért esetleges vandál megrongálásáról vagy az ingatlan felgyújtásáról. Bizonyára Ön is azt szeretné, ha üzletét, vállalkozását, és otthonát a távollétében is biztonságban tudná. Ezekre, a felmerülő problémákra a biztonsági rács az egyik legjobb megoldás.

Rács technika

Az elektronikus biztonságtechnika rendszerek, mint a riasztó, és a kamera rendszer nagyszerű kiegészítői a rács technikának. Sajnos ezek már csak a betörés tényét jelzik. A rács technika feladata a betörés megelőzése. Ne történhessen behatolás, értéktárgyak eltulajdonítása. Egy jó minőségű és masszív biztonsági rács képes magakadályozni ezeket a nem kívánt eseményeket. A legtöbb esetben már a rács látványa is elég, a behatoló eltántorítására.

Kirakat védő biztonsági rács

Manapság a biztonsági rács elterjed és jól bevált megoldás értékeink védelmére. Széleskörűen alkalmazható üzletek, bankok, teremgarázsok, erkélyek, kirakatok védelmére. Az sem probléma, ha a védendő ablak, kirakat vagy ajtónyílás alakja eltér a szokásostól. Mert a biztonsági rács bármilyen alakú nyílásra felszerelhető. Praktikus, biztonságos, helytakarékos, időtálló és nem utolsó sorban tetszetős megjelenést ad. A biztonság érzését sugározza üzletének, vállalkozásának, otthonának, kellő eleganciával.

Nagyméretű biztonsági rács

Biztonsági rács technika egyedi méretekben

A biztonsági rács praktikussága mellett az is szól, hogy kül- és bel téren egyaránt felszerelhető. A rács technika a kimagasló mechanikai védelem mellett, biztosítja a jól átláthatóságot és a szellőzést is. Így jól alkalmazható a kirakatok és ablakok védelme mellett akár teremgarázsok, vagy más, szellőzést igénylő raktárak védelmére is. Az Alarm & Automatic System Kft által nyújtott rács technika bármilyen egyedi méretben és színben készülhet, az Ön igényei szerint. Így a mechanikus védelem nem csak, hogy megállítja behatolókat, de elegáns megjelenésével szebbé teszi a védett területet.

Feltekeredő biztonsági rács teremgarázsokba

Kisméretű rács egy ajtóra, vagy kimondottan nagyméretű feltekeredő rács egy raktár védelmére, nekünk nem probléma. A cégünk által felszerelt rács technika nagy teljesítményű ipari motorral telepítve, nagy forgalmú teremgarázsok védelmére is kiválóan alkalmas. A felszerelésre kerülő ipari motornak nem jelet gondot a napi több száz nyitás és zárás sem. Így a kipufogógázok megfelelő szellőztetése mellet a gépjárművek maximális védelme is megvalósul. A feltekeredő ipari rács többféle módon is vezérelhető. Lehet távirányítással, kártyás beléptető rendszer által, és GSM modul alkalmazása esetén mobil telefonról is.

Rács technika választék

Látogasson el bemutatótermünkbe, és a gazdag kínálatunkból válassza ki az Önnek legjobban tetsző színt és mintázatot. Így a felszerelésre kerülő rács technika maximálisan meg fog felelni ízlésének, és harmonikusan illeszkedik a védett területhez is. Többé nem kell attól tartania, hogy a lezárt üzletét támadás érheti, és kirabolják. Cégünk által felszerelt rács technika még a legelszántabb betörőt is megállítja.

Hozzászólások lezárva.